Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella Retseptid 01.02- Hea tuju toidud

Seekord valmistab Nigella selliseid toite, mis näevad head välja, maitsevad suurepäraselt ning pealekauba tekitavad ka head tuju. Plaanis on suitsulõhe-avokaadosalat, vietnami krevetid ning klaasnuudlisalat. Magustoiduks veel jogurt ning antioksüdantiderikas puuviljasalat.

 

 

 

 

Antioksüdantiderikas puuviljasalat

Vaja läheb:

1 mango

1 granaatõun

100 g mustikaid

2 tl laimimahla

 

Valmistamine:

Lõika mango pooleks, puhasta ning seejärel lõika kuubikuteks. Puhasta ka granaatõun ning pigista välja seemned. Aseta mangokuubikud, granaatõunaseemned ning mustikad kaussi ja pigista peale laimimahl.

 

Punane salat

Vaja läheb:

1 purk punaseid kidney ubasid

1/2 punast sibulat

1 tl punast veiniäädikat

8 kirsstomatit

1 spl extra-virgin oliivõli


Valmistamine:

Kurna oad ning pese külma vee all läbi. Viiluta sibul ning aseta kaussi ja vala üle veiniäädikaga, jäta marineerima umbes 15 minutiks. Lõika kirsstomatid pooleks. Kui hakkad serveerima, lisa kõik ülejäänud koostisained sibulale ning vala üle oliivõliga. 

 

*Puuviljasalati kõrvale soovitame Kendermanns Riesling Kabinetti, mõnusalt värske ja väikese magusa virsiku alatooniga Saksamaa Riesling täiendab hästi puuviljasalatit, hinnaklass 90 krooni piires ja saadaval nii Prismades kui Rimides.

 
*Punase salati kõrvale soovitame Tšiili Sauvignon Blanc'i - see on hea kerge vein, sobib ideaalselt tervisliku ja kerge salati kõrvale. Veini serveerida 10°C juures. Hind umbes 75 krooni ja vein on saadaval Tallinna Kaubamaja Toidumaailmas ning Veinisõbra kaupluses.

 

Mõnusat avastamist!

 

 

[gallery ids="1886492,1886497"]