"Mulle meeldib viimasel ajal kartulisalatit teha, sest siis ei pea järgmisel päeval jälle kokkama,” räägib moelooja Karolin Kuusik Buduaari rubriigis „Kokakunst”. "Mulle meeldib viimasel ajal kartulisalatit teha, sest siis ei pea järgmisel päeval jälle kokkama,” räägib moelooja Karolin Kuusik Buduaari rubriigis „Kokakunst”.Karolini lemmiktoitude hulka kuuluvad aga Tai ja Havai sugemetega toidud, kus soolase toidu sisse on pikitud ka magusaid komponente. Üks lemmiktoite on ema tehtud nõgesesupp. "Seda ei saa mitte kuskilt mujalt,” tõdeb stilist.Tulles tagasi hõrgutava kartulisalati juurde, uurisime Karolinilt, kuidas on teised hinnanud tema salatit. „Need, kes on söönud, on ikka kiitnud ka. Aga eks ma teen ka nende inimeste maitse järgi,” rõõmustab noor ja andekas moelooja. Leemet Prits Buduaar.ee Tegevtoimetaja
Piret Järvis-Milder tütrega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Seltskonnauudised PIRET JÄRVIS-MILDER paljastas üllatava asjaolu oma tütre Milli osas
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Blogijate Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni kevadised vitamiinisoovitused
Elisabeth Atamanski — FOTO: Elisabeth Atamanski/Instagram EKSKLUSIIV Köök ja söök ERATREENER ELISABETHI toidunipp: mis on hea valik hommikusöögiks
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?