Anu Saagimi hitt: mannapuder värske moosiga

Igal perenaisel on oma firmaroog, mille tegemine alati õnnestub. Kiire elutempoga veebiajakirja peatoimetaja Anu Saagim tunnistab, et kui on tulemas suurem kodupidu, kasutab ta catering-firma teenused ja ei hakka ise kokkama ega küpsetama. Küll aga on tal oma firmaroog, milleks on vahune mannapuder värske maasikamoosiga.

Igal perenaisel on oma firmaroog, mille tegemine alati õnnestub. Kiire elutempoga veebiajakirja peatoimetaja Anu Saagim tunnistab, et kui on tulemas suurem kodupidu, kasutab ta catering-firma teenused ja ei hakka ise kokkama ega küpsetama. Küll aga on tal oma firmaroog, milleks on vahune mannapuder värske maasikamoosiga.

„Suvel käib meie maakodus palju külalisi ja siis teen alati ise hommikusööki,” räägib Anu Buduaarile. „Minu firmaroog on mannapuder, mis kõigile maitseb”. Anu mannapudru saladus peitub selles, et vahetult enne keemaminekut klopib ta pudru hästi vahule ja pakub sinna juurde moosi värsketest maasikatest.