Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari GURMEEKOOLl vol 2: Sulašokolaadi sisuga fondant Brüsseli moodi

Talvises Buduaari gurmeekoolis lubasime endile südametunnistusepiinadeta rikkalikult magusanaudinguid, sest šokolaad, millest me toite valmistasime, ei sisaldanud mitte üks terake suhkrut. Meile lõi retseptid Dominic restorani peakokk Allar Oeselg, kes oli ka oma nõu ja jõuga abiks meie gurmeekooli osalejatele foundant'ide valmistamisel. 

Talvises Buduaari gurmeekoolis lubasime endile südametunnistusepiinadeta rikkalikult magusanaudinguid, sest šokolaad, millest me toite valmistasime, ei sisaldanud mitte üks terake suhkrut. Meile lõi retseptid Dominic restorani peakokk Allar Oeselg, kes oli ka oma nõu ja jõuga abiks meie gurmeekooli osalejatele foundant'ide valmistamisel. 

 

Koostisained: 

3 muna

3 spl jahu

1 spl suhkrut

300 g Cavalier tumedat šokolaadi

igasse vormi mõned tükid valget Schogetten šokolaadi

võid vormide määrimiseks

 

Cavalier Dark šokolaad, 85 g

Belgia Cavalier šokolaadimeistrid on oma magusaloomingusse lisanud kaks supertoiduainet suhkru asemel looduslik magustaja stevia ja hõrgutava kakao. 

Cavalier 55% kakaoubade sisaldusega hõrk ja sametine tume šokolaad on müügil suuremates Selverites, Stockmannis, Tallinna ja Tartu Kaubamajas ja Lesscarbs e-poes www.lesscarbs.eu.

 

 

Schogetten White Chocolate, 100 g

Kvaliteetseimatest toorainetest valmistatud valge šokolaad Saksamaalt. Šokolaaditahvli tükid asetsevad eraldi ja seetõttu on neid eriti mugav kasutada küpsetusvormidesse lisamisel.

 

Valmistamine:

Määri vormid hoolikalt võiga. Klopi munad suhkruga kohevaks vahuks, lisa sulatatud šokolaad ja sega vaikselt. Sõelu juurde jahu ja sega õrnalt läbi. Kalla segu ettevalmistatud vormidesse ja lisa igale fondant’ile üks tükk valget Schogetten šokolaadi. Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 9 minutit.

 

Joogikooslus: Vana Tallinn Glögi

Valmistamine: 

Kuumuta glögi aurustumiseni ja vahetult enne keema hakkamist tõsta tulelt. Maitsestamiseks sobib lisada riivitud tsitrusekoort.