Reklaam sulgub sekundi pärast

Gurmeekool vol 6: mini brie fondüü ja vürtsikas puuviljasalat

Talvepimedust ja külmakraade kindlasti veel jätkub ja vastukaaluks eelnevale, tõi meie talvise gurmeekooli peakokk Imre Kose meie toidulauale värvi ja vürtsikust. Sõbrad Tridensist aga viisid meie maitsemeeled eksootilistesse ja troopilistesse maadesse.

Talvepimedust ja külmakraade kindlasti veel jätkub ja vastukaaluks eelnevale tõi meie talvise gurmeekooli peakokk Imre Kose meie toidulauale värvi ja vürtsikust. Sõbrad Tridensist aga viisid meie maitsemeeled eksootilistesse ja troopilistesse maadesse.

Mini Brie

4 väikest brie juustu puukarbis

- voldi pärgament äärtesse, tee keskele ristlõige ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures u 20 min.

Mango-Dooley's täidis

2 dl mangopüreed
4 cl Dooley's Tropical Fruit Juice & Cream likööri

- sega koostisained

Vürtsikas puuviljasalat

400 g erinevaid troopilis puuvilju tükeldatuna
100 g Gourmet Club kaneeli-suhkrukringleid

- Serveeri ahjusoe brie mangokastmega maitsestatud puuviljasalati ja kringlikestega.

Dooley’s Tropical Fruit Juice & Cream. Dooley’s
liköör on suurepärane tarbida puhtalt purustatud jääl, kaunistatud tilga grenadinisiirupiga, erinevates kokteilides ning dessertides ja kastmete maitsestamisel.

Kauneid maitserännakuid!

 

Krista Maldur

 

 

[gallery ids="1991445,1991454,1991464,1991473,1991484,1991493,1991503,1991515"]