Miks tasub näksida Rannamõisa linnulihatooteid?

21 kommentaar
Miks tasub näksida Rannamõisa linnulihatooteid?

Buduaari Fashion Nightil ja Merlyn Uusküla plaadiesitlusel maiustati Imre Kose köögis valminud pardi rinnafileega, Maiuspala nimelise marineeritud ja suitsutatud broilerikintsulihaga, suitsutatud kalunirinnafileega, “Hispaania” toorsuitsuvorstikestega, “Pranstuse” toorsuitsu kalkunikintsuligaga ning toorsuitsu kalkunirinnafileega. Palju toitvat ja tervislikku, ning vähe kahjulikke süsivesikuid! Laulusaate tähe ja meie peo õhtujuhi Tauri Tallermaa vaieldamatuks lemmikuks osutusid värskelt valmistatud pardiliha ampsud.

Buduaari oktoobrikuu Fashion Night’il kostitasime külalisi Rannamõisa linnulihatoodetega ja uurisime, miks inimestele need tooted meeldivad. Väikeseid linnulihahõrgutisi nähes rõõmustas ka Buduaari uudistetoimetaja, aeroobikatreener ja hiljutise Aeroobikakuninganna võistluse teine printsess Tene Sommer: “Õnneks midagi tervislikku ja maitsvat,” rõõmustas ta, kui nägi linnuliha taldrikuid kommivaagnate asemel ringi liikumas.
Inimestele ikka meeldib midagi põske pista oma väikeste maitseelamuste või isu rahuldamiseks. Üldjuhul on palju kergem midagi väikest ja magusat kapist või poeriiulist leida kui väikest kasulikku ja soolast kõhutäidet saada. Just selles peitub ka saladus, miks inimestele meeldivad Rannamõisa linnulihatooted, sest neid põske pistes ei pea sa hiljem endale ette heitma, et oli sul vaja seda ekstrakalorit sisse süüa.

Buduaari Fashion Night’il ja Merlyn Uusküla plaadiesitlusel maiustati Imre Kose köögis valmistatud pardi rinnafileega, Maiuspala nimelise marineeritud ja suitsutatud broilerikintsulihaga, suitsutatud kalkunirinnafileega, “Hispaania” toorsuitsuvorstikestega, “Prantsuse” toorsuitsu kalkunikintsulihaga ning toorsuitsu kalkunirinnafileega. Palju toitvat ja tervislikku ning vähe kahjulikke süsivesikuid! Laulusaate tähe ja meie peo õhtujuhi Tauri Tallermaa vaieldamatuks lemmikuks osutusid värskelt valmistatud pardiliha ampsud.

Ka kodus on neid kerge näksimiseks ette valmistada – võta vaid pakendist välja, lõika tükkideks ja pane taldrikule. Mõnusaid snäkke  ja õhtusöögi eelrooga võid teha nii toorest linnulihast kui valmistoodetest. Palju häid kokkamisideid leiad kindlasti  Rannamõisa linnuliha kodulehelt.