Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJAS PORGAND otsib oma kassidele uut kodu

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre peab oma kaks kiisut Elli ja Liisu ära andma, sest tema elukaaslasel Roometil on tugev allergia. Sellest lähtuvalt jagab MTÜ Kasside Turvakodu ka oma Facebooki lehel postitust, mille abil loodetakse kiisudele võimalikult kiiresti uus kodu leida.

Roometi allergia tõttu koduta jäänud Elli ja Liisu on lahutamatud ning neile soovitakse leida uus ühine kodu, kus nad saaksid jätkuvalt koos olla. 

"Elli ja Liisu pereliikmel on allergia ning kassipiigad peavad vahetama oma kodu. Kuid kuhu minna? Kas nad saavad jääda kokku või kodu kaotanud sõbrad lahutatakse ka teineteisest?

Elli ja Liisu on lahutamatud ning seega soovime leida neile uue ühise kodu. On nad ju ideaalne kooslus - veidi vanem ja targem Elli on selle kassitandemi südametunnistus ning vaevu aastane ja natukene ulakas Liisu on selle paari krutskikass. Üheskoos mängitakse, pestakse ning magatakse teineteise kaisus. Kui vaja, õpetab Elli Liisule, kust jookseb piir liiga ulakate ja vahvate mängude vahel, et ikka ja alati perele suurimat rõõmu valmistada.

Aitame üheskoos Elli ja Liisu uude koju, kuhu nad saaksid jääda igaveseks."

Kui sa sooviksid kahte imearmsat kiisut endale või tead kedagi, kes neid väga tahaks, siis kirjuta [email protected]