Merilin Taimre retsept: arbuusimahedik

Merilin Taimre retsept: arbuusimahedik

Mida lähemal suvi, seda rohkem näeme igal pool arbuuse. Kes nokitseb selle kallal rannas, kes kodus, kes aiapeol ning kes naudib seda šokolaadifondüüga. Küll meil on vedanud, et selline värske puuvili meile nii kättesaadav on.

Mida lähemal suvi, seda rohkem näeme igal pool arbuuse. Kes nokitseb selle kallal rannas, kes kodus, kes aiapeol ning kes naudib seda šokolaadifondüüga. Küll meil on vedanud, et selline värske puuvili meile nii kättesaadav on.

Lisaks magusale maitsele peitub arbuusis enamatki – palju tervist! See tulipunane viljaliha sisaldab ühe tassi (u 150 g) kohta vaid 43 kalorit, mitte grammigi rasva, 11 grammi süsivesikuid ja hulganisti vitamiine ning mineraale! Kui paljalt enam nosida ei jaksa (mis vaevalt, et kunagi juhtub), siis proovi midagi uut! See arbuusimahedik näeb välja eriti suvine ja lõbus ning maitseb paremini veel kui arbuus ise!

Kolmele

Vaja läheb:

3 banaani

300 g arbuusi

200 g Kreeka jogurtit

150 g külmutatud maasikaid

75g külmutatud spinatit

⅓ tassi apelsinimahla

⅓ tassi soovipärast piima

Valmistamine:

Mikserda kokku banaanid, spinat, piim ja apelsinimahl. Vala roheline smuuti kolme klaasi täites need poolenisti. Siis mikserda kokku kõik ülejäänud koostisosad ja vala rohelise osa peale.

Kaunista chia seemnetega heade rasvade saamiseks ja et anda smuutile arbuusi välimus!

Virguta oma tervist!

Merilin Taimre

Vaata kõiki Merilini retsepte SIIT

Merilin Taimre tervislikke retsepte leiad ka Buduaari ajakirjast!