Reklaam sulgub sekundi pärast

1000 TRENNISÕPRA: ÜHINE Nike Training Day mölluga 15.03

Buduaar

MyFitness
Nike Training Day powered by MyFitness toimub sel aastal 15.03 Saku Suurhallis. Mölluga on ühinema oodata üle 1000 trennisõbra. Lisaks treeningaladele on Saku Suurhallis võimalik tutvuda Nike uusima kollektsiooniga, saada osa sooduspakkumistest, tuunida enda välimust tattoo stationis ning punuda vastupidavaid patse salongiosakonnas. Tule veeda koos sõpradega üks aktiivne, sportlik ja emotsioonide rohke päev. See on pidu, mille järelkaja on sinu tervisele ja emotsioonidele igati positiivne! Kohalike treenerite kõrvale on oodata Nike Training Day'ga liituma kolm Nike treenerit välismaalt, kes viivad läbi erinevaid treeninguid pealaval ning treeningaladel. Tänavu on kohal Nike Training Club ala, StudioX, CrossTraining, SkySpinning, Poks ning Body & Mind Lounge - kõikidele midagi! Lisaks vingetele treeningaladele on võimalik kohapeal lasta endale vastupidavad patsid punuda, et juuksed püsiksid timmis päeva jooksul. Tutvu ka tattoo-stationiga, kus ürituse temaatikaga saab enda välimusele veidi vunki juurde lisada. Mis on üks treening ilma vinge varustuseta? Saku Suurhallis on võimalik tutvuda Nike'i uusima kollektsiooniga ning ürituse päeval kehtivad osalejatele ka supersoodustused. Soeta pilet SIIT.
  • Tavapiletihind MyFitnessi liikmetele: 17 €
  • Mitte-liikmetele: 21 €
Sel aastal saavad Nike Training Day üritusel osalejad esmakordselt soetada endale Priority Pass‘i, mis võimaldab treeningutele registreeruda eelisjärjekorras. Priority Pass’e müüme üritusele piiratud koguses (200 tk).
  • Priority Pass* MyFitnessi liikmetele: 22 €
  • Mitte-liikmetele: 26 €
Piletite eelmüük veebis lõppeb reedel, 13.03, kell 13.00. Üritusel kohapeal tavapiletihind kõigile 27 €. PS! Kõiki osalejaid ootab kinkekott. Lisainfo ja registreerimise leiad SIIT. Aeg on jokutamine jätta ning ühineda suurepäraste emotsioonide ja vägeva treeningpeoga!