Reklaam sulgub sekundi pärast

4 POPULAARSET ŠOKOLAADI, mida peaksid vältima

Kuigi šokolaadid maitsevad hästi, tuleks nende hulgast siiski valida vaid neid, mis ei sisalda keemiat ning paraku väga paljud välismaised maiustused just neid aineid sisaldavadki. Mõnda peavad eksperdid lausa ohtlikuks: suur kogus võib väidetavalt tekitada tervisehäireid.

Kuigi šokolaadid maitsevad hästi, tuleks nende hulgast siiski valida vaid neid, mis ei sisalda keemiat ning paraku väga paljud välismaised maiustused just neid aineid sisaldavadki. Mõnda peavad eksperdid lausa ohtlikuks: suur kogus võib väidetavalt tekitada tervisehäireid.

Allpool on välja toodud neli populaarset šokolaadi, mida tegelikult üldse osta ega süüa ei tasu:

Snickers

Paljude lemmik Snickers sisaldab transrasvu ning suures koguses suhkrut, mis lööb vererõhu kõikuma ja toob kaasa veresuhkru taseme kiire tõusu ja seejärel languse, mille tulemusena tekib ootamatu näljasööst. 

Kit Kat

Meeletus koguses rasva, suhkrut, palmituumaõli ja sojaletsitiini ei ole tervisele sugugi kasulik, kuigi šokolaad ise maitseb hästi. 

Milky Way

Hüdrogeenitud palmituumaõli on mitmete uuringute kohaselt südamele kahjulk ning lisaks leidub selles maiustuses ohtralt valget suhkrut.

Twix

Selles šokolaadis on palju kunstlikke maitsetugevdajaid, maisisiirupit ja sojaletsitiini. Lisaks veel palmirasva, mille kasutamise tahaksid miljonid inimesed kogu maailmas üldse ära keelata, sest selle tõttu kannatab loodus.

Allikas: Livestrong