RETSEPT! LUISA RÕIVASE eriti kreemine karulaugu risotto

1 kommentaar
RETSEPT! LUISA RÕIVASE eriti kreemine karulaugu risotto

Luisa Rõivas võib varsti oma restorani avada.

Kolme lapse ema on viimastel nädalatel jõudsasti kokkama hakanud ja tundub, et inspiratsiooni jagub naisel veel pikaks ajaks. Sel korral jagas Luisa karulaugu risotto retsepti.

Vaja läheb:

5 dl risotto riisi

2-3 klaasi valget kuiva veini

40 g võid

1 sibul

1 spl karulaugu pestot

60 g riivitud kõva juustu

Tee nii: 

Sulata potis või. Kalla potti riis ja hakitud sibul. Kuumuta segades kuni riis ja sibul on kenasti klaasjad. Nüüd lisa vein. Sega aeglaselt ning lase veinil peaaegu aurustuda. Lisa risottole juust ja karulaugu pesto ning serveeri.

Luisa karulaugupesto retsept on siin

Sarnased artiklid