ANNI ARRO RETSEPT: omlett juustu ja ürtidega

6 kommentaari
ANNI ARRO RETSEPT: omlett juustu ja ürtidega

Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel.

Raamatus “Roosamanna & banaanismuuti” jagavad põnevaid retsepte nii Anni ise kui ka Sandra Urvak ning Anni ema Epp Maria Kokamägi.

Allpool on välja toodud imemaitsva ja tervisliku omleti retsept juustu ja ürtidega:

Kogus ühele:

2 muna
1/3 klaasi piima
peotäis riivitud juustu
rohelist sibulat
peterselli
soola, pipart
praadimiseks õli

Tee nii:

Löö munad kaussi, lisa piim ja vispelda kahvliga läbi. Lisa näpuotsatäis soola. 

Kuumuta pannil õli ja kalla munasegu pannile. Muna hakkab kohe hüübima. Võta pannilabidas ja lükka hüübinud osa keskele poole, samal ajal panni kallutades, nii et vedelam osa voolaks äärtesse. Kui omlett on ühtlaselt hüübinud, puista see üle hakitud ürtide ja riivitud juustuga. Keera omlett ümbrikuks: keera üks pool teise peale kokku nii, et tekib nagu poolkuu. Kalluta roog taldrikule, maitsesta soovi korral pipraga ja serveeri näiteks tomati, kurgi, keedupeedi, kodujuustu või avokaadoga.