Reklaam sulgub sekundi pärast

ARGIPÄEVA RETSEPT: mõnusalt vürtsikas valge oa pasteet

Womens Health paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Võileib on üks tõeliselt geniaalne leiutis, sest kasutades fantaasiat on võimalik valmistada lausa sadu erinevaid võileibu - nii soolaseid kui magusaid.

Valge oa pasteet sobib suurepäraselt värske musta leivaga! Vaja läheb: 1 purk konserveeritud valgeid ube (kurnatud ja loputatud) 5-6 päikesekuivatatud tomativiilu 2 spl oliiviõli (võib ka ära jätta) 2 spl sidruni- või laimimahla 1 küüslauguküüs 0,5 tl soola 0,5 tl ürte vastavalt maitsele (nt rosmariin, tüümian). Valmistamine: Kurna ja loputa oad ja aseta koos kõigi ülejäänud koostisosadega kaussi. Töötle massi saumikseriga seni, kuni tulemuseks on ühtlane ja kreemjas määre.