Ühel päikselisel kolmapäeval kogunes Buduaar Tallinna vanalinna Pikale tänavale, et viia end õhtuks Indiasse. Restoranis Bollywood valmistas meile roogasid peakokk Swapan Kumar Mitra. Gurmeekool julgustab sind retsepte kodus järele proovima, sest need on tegelikkuses imelihtsad! Juurvilja-spinati pulao neljale inimesele 150 g Härmavili külmutatud köögivilju „Porgand, mais, hernes“ 150 g Härmavili köögivilja „Hakitud spinati portsjonid“ 225 g basmatiriisi 2 küüslauguküünt 1 sibul 3 tomatit 1 supilusikas koriandri pulbrit 1 supilusikas vürtsköömne pulbrit 50 g India pähkleid 1 supilusikas Garam Masala maitseainet 900 ml juurviljapuljongit Võid (praadimiseks) Valmistamismeetod: Leota basmatiriisi vees umbes 20 min, seejärel keeda riisi puljongis, kuni see on pehme. Prae hakitud küüslauk pannil või sees. Lisa pannile kooritud ja hakitud tomatid ja kui segu on ühtlaselt pehme, lisa riis, köögiviljasegu, spinat ja maitseained. Prae pannil veel umbes kolm minutit. Rösti eraldi India pähklid ja lisa serveerides pulao peale.
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas