Reklaam sulgub sekundi pärast

GENIAALNE KOHVINIPP: miks sa seda varem teinud pole?

Hommikune kohvi on paljude jaoks asendamatu rituaal, milleta ei saa ükski päev täisväärtuslikku algust ning suur osa inimesi tarbib kohvi ka päeva jooksul vähemalt kahel korral. Kui aga kodus ise kohvi valmistada, siis tasuks kindlasti pöörata tähelepanu ühele väikesele nüansile, millest sõltub, kas kohvi tuleb hea või pigem kehva maitsega.

Hommikune kohv on paljude jaoks asendamatu rituaal, milleta ei saa ükski päev täisväärtuslikku algust ning suur osa inimesi tarbib kohvi ka päeva jooksul vähemalt kahel korral. Kui aga kodus ise kohvi valmistada, siis tasuks kindlasti pöörata tähelepanu ühele väikesele nüansile, millest sõltub, kas kohv tuleb hea või pigem kehva maitsega.

Nimelt sõltub kohvi valmistamisel väga palju sellest, millisel temperatuuril vett sa kasutad! Kohvi valmistamisel peaks vee temperatuur ideaalis olema 92-96 kraadi vahel ja seda põhjusega! Kui vesi on kuumem, siis imbub vette liigselt mõruainet ja tulemuseks on ebameeldivalt mõru kohv. Kui aga vee temperatuur on liiga jahe, lahustub selles vähem maitsenüansse ning tulemuseks on maitsetu kohv.

Kohvivesi tuleks lasta keema ning peale seda lasta sel mõned minutid jahtuda, et temperatuur oleks õige - just nii saad endale valmistada täiuslikku naudingut pakkuva kohvi.

Allikas: youbeauty