Hommikune kohvi on paljude jaoks asendamatu rituaal, milleta ei saa ükski päev täisväärtuslikku algust ning suur osa inimesi tarbib kohvi ka päeva jooksul vähemalt kahel korral. Kui aga kodus ise kohvi valmistada, siis tasuks kindlasti pöörata tähelepanu ühele väikesele nüansile, millest sõltub, kas kohvi tuleb hea või pigem kehva maitsega. Hommikune kohv on paljude jaoks asendamatu rituaal, milleta ei saa ükski päev täisväärtuslikku algust ning suur osa inimesi tarbib kohvi ka päeva jooksul vähemalt kahel korral. Kui aga kodus ise kohvi valmistada, siis tasuks kindlasti pöörata tähelepanu ühele väikesele nüansile, millest sõltub, kas kohv tuleb hea või pigem kehva maitsega. Nimelt sõltub kohvi valmistamisel väga palju sellest, millisel temperatuuril vett sa kasutad! Kohvi valmistamisel peaks vee temperatuur ideaalis olema 92-96 kraadi vahel ja seda põhjusega! Kui vesi on kuumem, siis imbub vette liigselt mõruainet ja tulemuseks on ebameeldivalt mõru kohv. Kui aga vee temperatuur on liiga jahe, lahustub selles vähem maitsenüansse ning tulemuseks on maitsetu kohv. Kohvivesi tuleks lasta keema ning peale seda lasta sel mõned minutid jahtuda, et temperatuur oleks õige - just nii saad endale valmistada täiuslikku naudingut pakkuva kohvi. Allikas: youbeauty
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda