Reklaam sulgub sekundi pärast

GURMEEKOOL: LIHTNE KURGI-AVOKAADO külmsupp

See suvine külmsupp valmib loetud minutitega ning mis peamine, on väga tervislik ja kerge. Suppi valmistasime varasuvises Gurmeekoolis, mis leidis aset Ladina-Ameerika restoranis La Tabla peakokk Evar Palmi käe all.

 

 

 

Vaja läheb:

100 g maitsestamata Skyri

400 g värsket kurki

160 g avokaadot

260 g vett

1 tšillikaun

2 laimi mahl

1 väiksem sidrun

väike peotäis värsket koriandrit  

mündilehti

soola

 

Eemalda kurgilt seemned ja puhasta avokaadod. Pane Skyr, kurk, avokaado, vesi, värske koriander, münt ja hakitud tšilli blendrisse ning püreesta. Pigista sisse sidruni- ja laimimahl. Maitsesta soolaga.