See suvine külmsupp valmib loetud minutitega ning mis peamine, on väga tervislik ja kerge. Suppi valmistasime varasuvises Gurmeekoolis, mis leidis aset Ladina-Ameerika restoranis La Tabla peakokk Evar Palmi käe all. Vaja läheb: 100 g maitsestamata Skyri 400 g värsket kurki 160 g avokaadot 260 g vett 1 tšillikaun 2 laimi mahl 1 väiksem sidrun väike peotäis värsket koriandrit mündilehti soola Eemalda kurgilt seemned ja puhasta avokaadod. Pane Skyr, kurk, avokaado, vesi, värske koriander, münt ja hakitud tšilli blendrisse ning püreesta. Pigista sisse sidruni- ja laimimahl. Maitsesta soolaga.
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
Julia Aiste ja tema modellid — FOTO: Maksim Toome Buduaari sõnumid SUUR GALERII! Vaata, kes käisid Buduaari kevadpeol Butterfly Lounge’is
Ott Kiivikas elukaaslasega — FOTO: Ott Kiivikas/Instagram Pere ja lapsed KLÕPS: OTT KIIVIKASE tütardel on geenidega väga vedanud
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised FOTO LIIS LEMSALU minevikust rabab jalust
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad