HELENA MANGI HOMMIKUSÖÖGIRETSEPT: peedi ja kitsejuustu võileivad

HELENA MANGI HOMMIKUSÖÖGIRETSEPT: peedi ja kitsejuustu võileivad
Helena Mang

Bikiinifitnessist Helena Mangi sõnul on peedi ja kitsejuustu kooslus ennast ammu ära õigustanud, sekka mahlane veisesink ja ruccola. Kes liha ei soovi, võib leivale aga hoopis 1-2 muna pošeerida.

Peedi & kitsejuustu võikud:
430 kcal (37C/17F/29P)

Fazer must Taskuleib, 2 viilu, 65g
Kitsejuust, 4 viilu, 66g

Keedupeet, 2 suurt viilu, 85g

Rannarootsi EHE veisesink, 50g

Mesi, 10g

Värske ruccola, tüümian, sool.

Tee nii:

Kata peediviilud kitsejuutsuga, nirista peale mesi ja raputa maitseks tüümiani. Rösti ahjus 180-200C juures u 20 min, kuniks juust muutub kuldpruuniks. Aseta leivaviiludele veisesink ja ruccola, lisa küpsenud peet & kitsejuust.

Sarnased artiklid