HELENA MANGI MAGUS hommikusöögiretsept: kirsi-brownie šokolaadikook

Bikiinifitnessist Helena Mangi sõnul on brownie- kirsi šokolaadikook midagi saiavormi ja vaesete rüütlite vahepealset – ainult, et saiast pole haisugi. Peale lisas ta natukene vaniljemaitselist pudingut.
Kirsi-Brownie-kook, 1 portsjon (440kcal, 49C/15F/26P):
Fazer must Taskuleib, 2 viilu, 65g
1 M-suuruses muna, 55g
Piim, 50g
Magustamata kakao, 8g
Tume šokolaad, RED, 15g
Kirsid, 80g
Kaneel/kardemon/magustaja
Peale Tere.piim Fit! vanilje puding, 100g
Tee nii:
Klopi muna (kahvliga) piima ja maitseainetega ühtlaseks seguks. Lõika leib kuubikuteks. Immuta leiba 3/4 piimasegus u 15min. Lisa immutatud leivaviiludele sulatatud kirsid ja purustatud šokolaad (mina kasutasin vähendatud suhkruga RED šokolaadi). Kalla leivasegu sobivasse ahjuvormi ja kalla viimane (1/4) osa piimasegust kõige peale. Küpseta 175C ahjus u 20 min. Serveeri vanilje pudinguga.
Algne retsept on nähtav siit.