Reklaam sulgub sekundi pärast

HELENA MANGI MAGUS hommikusöögiretsept: kirsi-brownie šokolaadikook

Helena Mang

Helena Mang

Bikiinifitnessist Helena Mangi sõnul on brownie- kirsi šokolaadikook midagi saiavormi ja vaesete rüütlite vahepealset - ainult, et saiast pole haisugi. Peale lisas ta natukene vaniljemaitselist pudingut.

Kirsi-Brownie-kook, 1 portsjon (440kcal, 49C/15F/26P): Fazer must Taskuleib, 2 viilu, 65g 1 M-suuruses muna, 55g Piim, 50g Magustamata kakao, 8g Tume šokolaad, RED, 15g Kirsid, 80g Kaneel/kardemon/magustaja Peale Tere.piim Fit! vanilje puding, 100g Tee nii:  Klopi muna (kahvliga) piima ja maitseainetega ühtlaseks seguks. Lõika leib kuubikuteks. Immuta leiba 3/4 piimasegus u 15min. Lisa immutatud leivaviiludele sulatatud kirsid ja purustatud šokolaad (mina kasutasin vähendatud suhkruga RED šokolaadi). Kalla leivasegu sobivasse ahjuvormi ja kalla viimane (1/4) osa piimasegust kõige peale. Küpseta 175C ahjus u 20 min. Serveeri vanilje pudinguga. Algne retsept on nähtav siit.