Reklaam sulgub sekundi pärast

Hõrk pühadepasha, mis tekitab sõltuvust! RETSEPT

Traditsioonilised pühadetoidud on mõeldud nautimiseks ning allpool olev pasha retsept sobib selleks lausa ideaalselt. Rikkalikult kohupiimane, kreemjas ning suussulav pasha ei jäta külmaks kedagi. Lisandite kasutamine on vabatahtlik ning siinkohal võib oma fantaasiat julgelt kasutada!

Sellest retseptist jagub kuuele kuni kaheksale nautlejale!


Traditsioonilised pühadetoidud on mõeldud nautimiseks ning allpool olev pasha retsept sobib selleks lausa ideaalselt. Rikkalikult kohupiimane, kreemjas ning suussulav pasha ei jäta külmaks kedagi. Lisandite kasutamine on vabatahtlik ning siinkohal võib oma fantaasiat julgelt kasutada!

Sellest retseptist jagub kuuele kuni kaheksale nautlejale!

TSAARI PASHA

Vaja läheb:


1,0 kg lahjat kohupiima

250 g võid

5 muna

4 dl hapukoort või vahukoort

2 tl vanillisuhkrut

½ dl hakitud mandleid (võib asendada teiste pähklitega või hoopis küpsistega)

½ dl väiksed rosinad (võib proovida ka hakitud datleid, aprikoose, ploome, viigimarju)

2 dl suhkrut

Kaunistuseks (vabal valikul): puuviljalõike, mandleid

Valmistamine:

Sulata või potis ning lisa kohupiim, hapukoor ja munad. Kuumuta segu, seda kogu aeg põhjani läbi segades. Kui segu hakkab keema, tõsta see tulelt ja lisa suhkur, vanillisuhkur, purustatud mandlid ja rosinad (või muud lisandid). Jätka segamist, kuni suhkur on sulanud. Kummuta pasha vormi ja jäta üheks ööks nõrguma

Allikas: siin