Reklaam sulgub sekundi pärast

HÕRK RETSEPT: EDUKA naise kreemjas kanapasta

Buduaar

Kerli Djomina

Tegemist on väga lihtsa ja mõnusa pastaroaga, mille valmistamiseks ei kulu rohkem kui 20 minutit ja tulemuseks saad restoranikvaliteediga pastaroa. Imemaitsev lihtsalt! 

Sul on vaja: (ühele) 60g pastat 100g suvikõrvitsat (spiraliseeritud, aga võid ka lihtsalt tükeldada või juustunoaga ribasid tõmmata) 120g suitsutatud kanafileed 170g kirsstomateid 60g Philadelphia lahjat toorjuustu Maitseained - sool, pipar, värske tüümian või basiilik, soovi korral suitsupaprikat, küüslauku Tee nii: Lase vesi keema, lisa pasta ja keeda kuni valmimiseni. Pane kuuma taluvasse kuumaõhufritüüri mahtuvasse vormi tomatid ja toorjuust, küpseta 180C juures umbes 10 minutit. Samal ajal spiraliseeri/tükelda suvikõrvits, lõika kana tükkideks (kui kasutad hakkliha, siis pruunista pannil maitseainetega). Kui tomatid valmis, siis purusta need kahvliga ja sega toorjuustuga. Pane kõik pannile ja kuumuta läbi. Kui tundub, et tahaks veidi rohkem kastet, siis lisa juurde pastakeeduvedelikku. Retsept pärineb Kerli Instagramist SIIN.