Jõulutuled ja lumesadu on vaikselt juba pühademeeleolu loonud ning argipäevade toidulaualegi on aina enam jõudmas traditsioonilisi jõulutoite. Buduaari talvises gurmeekoolis avaldas Imre Kose meile eriliselt heade hapukapsaste saladuse, mille varju jäid kõik varasemad pühadelaua kapsalised. Jõulutuled ja lumesadu on vaikselt juba pühademeeleolu loonud ning argipäevade toidulaualegi on aina enam jõudmas traditsioonilisi jõulutoite. Buduaari talvises gurmeekoolis avaldas Imre Kose meile eriliselt heade hapukapsaste saladuse, mille varju jäid kõik varasemad pühadelaua kapsalised. Taasavaldame imelise jõulukapsa retsepti, mida õpetas meile aastal 2013 gurmeekooli raames Imre Kose. Võrratu maitse ja teeme ise ning tehke teiegi! Hapukapsad Imre Kose moodi 500 g hapukapsast1 dl toiduõli2 spl riivitud ingverimahla1 apelsini riivitud koor2 apelsini pressitud mahla ja vett3 spl mett või siirupit8 cl Cointreau liköörisoola- Passeeri paksu põhjaga kastrulis keskmisel kuumusel hapukapsas õliga.- Lisa ingverimahl, apelsinikoor ja -mahl ning siirup.- Sega hästi läbi ja jäta vaiksel tulel hauduma.- Lisa vett vastavalt vajadusele, et vältida põhjakõrbemist.- Hauta, kuni kapsas on pehme ja värvuselt kuldne.- Maitsesta soovi korral lõpuks tsitruselikööri ja soolaga. Ilusat advendiaega ja meeldivat kokkamist! Krista Maldur [gallery ids="1898409,1898416,1898424,1898432"]
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?