Buduaari jaapanipärase gurmeekooli magusrooga armusime me kõik. Teatavasti on Aasia maade peamiseks magustoiduks sealsed mahlased puuviljad ja kookospiimast valmistatud desserdid. Restorani Kius armas kokk Anu Kendra oli meile välja pakkunud unustamatult maitsva koogielamuse retsepti ja meie magustoidu toimkonnaliikmed väitsid, et seda oli ka väga lihtne valmistada. Kõik õnnestus imehästi ja maitses superhea. Kasutasime kvaliteetset Thai Choice kookospiima ja kõrvale nautisime Vinorama Veinistuudio sommeljee soovitatud maitsekooslust. JAAPANIPÄRANE KOOKOSE-TOORJUUSTKOOK Vaja läheb väikeseid kuumakindlaid vorme. I etapp 4 munavalget120 g suhkrut Vahusta munavalged koos poole koguse suhkruga vahuks. Lisa teine pool suhkrukogusest ja vahusta, kuni saad topeltmahu. II etapp 100 g jahu100 g suhkrut4 munakollast200 g Thai Choice kookospiima400 g toorjuustu40 g võid Vahusta munakollaseid suhkruga umbes 2 minutit, lisa toasoe või, sõelutud jahu, toorjuust ja kookospiim. Sega munakollasemassile kahes osas juurde munavalgevaht. Jaga kuumakindlatesse vormidesse ja küpseta ahjus veevannil 200 kraadi juures 15 minutit. Vähenda kuumust 140 kraadini ja küpseta veel 10 minutit. Serveeri kirsside ja jäätisega. Thai Choice kookospiimasid leiab kõikidest suurematest toidukauplustest ja e-poest www.maitsemaailm.ee. JOOGIKOOSLUS: Peter Jakob Kühn Oestrich Lenchen Riesling Kabinett Poolkuiv Riesling on mõnusalt puuviljane, millele pakub tuge meeldiv hape. Maitses domineerivad küpsed õunad ja luuviljad.
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda