Kariibi mere ääres elades ei taha keegi toidu valmistamisele päevas mitu tundi kulutada. Vaatamata sellele söövad sealsed inimesed väga maitsvat toitu, mis pole sugugi vürtsikas või rasvane. Minu viimane Mehhiko reis pakkus palju uusi ideid, kuidas kiirelt ja lihtsalt head toitu teha. Viis minutit ja valmis! Ehk leiad sinagi siit mõne maitsva idee oma toidulauale. Seller, juust ja pekaanipähklid Lõigu kolm sellerivart tükkideks, lisa peotäis pekaanipähkleid ja tükelda 100 g juustu. Kui otsid tugevamat maitsekontrasti, lisa kõva feta juustu, aga väga hästi sobib ka mozzarella või mõni muu kergem juust. Oliivid, feta juust ja värske kurk Ava purk oliive, vala vesi pealt ning puista salatikaussi. Lisa üks hakitud pikk kurk ning 100 g kõvemat feta juustu. Sega läbi ja ongi salat valmis! Valged oad, ananass ja koriander Kurna purk valgeid ube ja pane salatikaussi. Haki sisse peotäis värsket koriandrit ning tükelda pool ananassi. Parim on ikka värske ananass, aga asja ajab ära ka konservananass. Kuskuss, mais ja avokaado Pakike kuskussi ja purk maisi peaks igal perenaisel hädaolukorraks köögikapis olema, sest nendest saab oivalisi toite teha. Kuskussi on kiire ja lihtne keeta ning see salatiks ette valmistada, st keeta ja jahutada. Samal ajal kurna maisikonserv ja lõigu kaks avokaadot väikesteks tükkideks. Sega kõik omavahel kokku ja tervislik, toitev ning maitsev salat grill-liha kõrvale või niisama ongi valmis. Spinat, õun ja kitsejuust Pese spinatilehed, koori ja tükelda kaks õuna. Eriti hea tuleb salat siis, kui sul õnnestub õunatükid korra grillilt läbi lasta. Tükelda kitsejuust ning sega kõik salati komponendid kergelt kokku. Kikerherned, tuunikala ja koriander See paari minutiga valmiv salat annab korraliku pearoa mõõdu välja. Ava kikerhernekonserv ja vala vesi pealt. Pane kikerherned kaussi ning lisa kurnatud tuunikalakonserv. Sega kõik läbi ning lisa hakitud koriander. Brokoli, feta ja seesamiseemned Brokoli on ülitervislik, aga igaühele see ei maitse. Et brokoli oleks parima maitsega, keeda seda kuus minutit soolvees. Kurna ning lase jahtuda. Seejärel lisa hakitud feta ja seesamiseemned. Kikerherned, tomat, sibul ja piparmünt Ma armastan kikerherneid, seetõttu tuleb veel üks retsept nendest. Kurna purk kikerherneid ning lisa kaks tükeldatud tomatit, üks punane sibul ning ühe oksa jagu piparmündilehti, mis on väga peeneks hakitud. Kõiki neid salateid võid maitsestada oliiviõli või mõne muu kergema lemmikkastmega. Ilmunud ajakirjas BuduaarMarge Tava
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Rõivaste perekond ja Kaupo Karelson — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram Ilu ja mood TÕELINE GLAMUUR: LUISA JA TAAVI RÕIVASE tütre Miina Rihanna Rõivase uhke kotike röövis peol kogu tähelepanu
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?