Rabarberihooaeg on alanud ja käes on aeg küpsetada selle kevade esimene rabarberikook. See kook väärib tõepoolest tiitlit maailma parim rabarberikook, sest see lausa sulab suus. Samuti on kooki lihtne valmistada. Rabarberi-kohupiimakook Põhi: 1,2 l nisujahu4,5 dl suhkrut3 tl küpsetuspulbrit3 tl söögisoodat3 g vanillisuhkrut375 g võid2 muna3 dl piima Täidis: rabarbereid2,5 dl suhkrut750 g kohupiima3 muna3 tl vanillisuhkrut0,5 dl sidrunimahla Tee nii: 1. Sega omavahel põhja kuivained. Sulata võid ja sega kuivainetega. 2. Jaga taigen kahte osasse. 3. Lisa ühte osasse munad ja piim. Vooderda vorm küpsetuspaberiga ning kata põhi taignaga. 4. Tükelda rabarberid ning aseta need vormi. Rabarberit võib olla ohtralt! 5. Sega omavahel täidis ja kalla rabarberite peale. 6. Seejärel raputa teine osa taignast koogile peale. Küpseta 175 kraadi juures umbes 40 minutit. Head isu!
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised FOTO LIIS LEMSALU minevikust rabab jalust
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad