See keelt alla viiv šokolaadikook on paljude lemmikuks. Lisaks hõrgule maitsele on seda kooki ka väga lihtne valmistada. Selle saladus peitub kahevärvilises, maitsvas glasuuris, kirjutab Kotikokki.fi. Vaja läheb: 6 dl suhkrut5 dl jahu2 tl vanillisuhkrut4 tl küpsetuspulbrit6 spl kakaopulbrit3 dl keeva vett300 g võid4 muna Võikreem: 150 g võid5 dl tuhksuhkrut4 tl vanillisuhkrut Glasuur: 100 g Fazeri sinist šokolaadi100 g tumedat šokolaadi Kaunistuseks:valge šokolaad Tee nii: sega omavahel kõik kuivained. Lisa keev vesi ja sulatatud või ning seejärel kanamunad. Küpseta 200 kraadi juures umbes pool tundi. Lase koogil ära jahtuda. Võikreemi valmistamine: mikserda või pehmeks. Lisa vanillisuhkur. Seejärel lisa vähehaaval tuhksuhkur, samaaegselt mikserdades. Kui kreem jääb liiga paksuks ja selle kandmine koogile on raske, võid seda vähese kuumuse juures mikrolaineahjus vedelamaks muuta. Määri võikreem tasaselt koogi peale. Aseta kook hetkeks külmkappi, kuni võikreem on kõvaks muutunud. Glasuuri tegemine: sulata šokolaad ja lase sellel natukene jahtuda, enne kui lisad selle võikreemi peale. Aseta kook külmkappi, et glasuur tahkuks. Seejärel kaunista kook sulatatud valge šokolaadiga. Näiteks tee koogile peale triibud. Head isu!
Jan Uuspõld — FOTO: Jan Uuspõld/TV3 Seltskonnauudised “SELLE SUVE ARMUKE.” Jan Uuspõld avaldas tulikuumad kaadrid
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda