Reklaam sulgub sekundi pärast

LAMEDA KÕHU SALANIPP: kasuta hoopis seda toidu tegemiseks

Suvisel ajal armastatakse palju liha grillida ning tihtipeale lausa nii palju, et kõike ära süüa ei jaksa, mis aga tähendab, et tekivad toidu ülejäägid. Selle asemel, et toitu ära visata, võiks õppida alles jäänud liha figuurisõbralikult ära kasutama - võidab nii talje, kui ka rahakott.

Suvisel ajal armastatakse palju liha grillida ning tihtipeale lausa nii palju, et kõike ära süüa ei jaksa, mis aga tähendab, et tekivad toidu ülejäägid. Selle asemel, et toitu ära visata, võiks õppida alles jäänud liha figuurisõbralikult ära kasutama - võidab nii talje, kui ka rahakott.

Grillitud liha sisaldab enamasti üsnagi palju kaloreid ja kui sa soovid toituda pigem figuurisõbralikult, siis pannile koos kartuli ja rasvainega seda panna ei tasu. Selle asemel jäta kartul üldse mängust välja ning võta kasutusele värsked aiasaadused, mida praegusel hooajal tõeliselt palju on.

Valmista lihast üks suur ja kosutav kausitäis salatit lisades värskeid hakitud maasikaid, tomateid, kurki, herneid, maitserohelist ja miks mitte keeta kõrvale veel paras ports kollaseid või rohelisi aedube.

Salatimaterjalina võib ära kasutada kõike värsket, mida parasjagu saada on - lillkapsas, redis ja brokkoli sobivad samuti ideaalselt.

Kastmeks nirista salatile pisut kvaliteetset oliiviõli ja vajadusel soola-pipart. Kasulik rasvaine nagu seda on oliiviõli, aitab organismil salatist vitamiine paremini omastada, sest paljud vitamiinid on rasvlahustuvad.