Reklaam sulgub sekundi pärast

LUMMAV RETSEPT: ŠOKOLAADI FUDGE kondenspiima ja rummiga

Cosmopolitan paberväljaanne

123rf

Fudge on oivaline suussulav maius, mille valmistamine on tegelikult imelihtne.

Lisandeid saab valida vastavalt maitse-eelistustele ning valikuvõimalusi on siinkohal tõeliselt palju - sarapuupähklid, vahukommid, kuivatatud marjad, kookoshelbed või hoopis rumm. Need fudge kommid sisaldavad kreemjat kondenspiima, mandleid ja särtsakat rummi. Vaja läheb: 200g tumedat šokolaadi 100g mandleid 250g kondenspiima 20g võid suts soola Veidi rummi Tee nii: Kuumuta kondenspiim, tõsta pott tulelt, lisa tükeldatud šokolaad ning või ja sega, kuni saad ühtlase massi. Nüüd sega juurde mandlid, sool ja rumm. Kata nelinurkne vorm küpsetuspaberiga ja vala saadud mass vormi. Tõsta fudge üleöö külmkappi tahenema. Järgmisel päeval lõika sellest sobivad kuubikud ja serveeri.