MAGUSAMAAILMA KUNINGANNA: rabarberi Pavlova keedukreemiga

MAGUSAMAAILMA KUNINGANNA: rabarberi Pavlova keedukreemiga

Tänavu on sellega hästi läinud, et rabarbereid jagub nagu seeni pärast vihma. Seetõttu on nüüd õige aeg võtta kätte see magushapu aiasaadus ning valmistada sellest üks eriti mõnus maius – rabarberi pavlova keedukreemiga.

Tänavu on meil hästi läinud, sest rabarbereid jagub nagu seeni pärast vihma. Seetõttu on nüüd õige aeg võtta kätte see magushapu aiasaadus ning valmistada sellest üks eriti mõnus maius – rabarberi Pavlova keedukreemiga.

Uhkest kook-tordist jagub 12-16 inimesele

Vaja läheb:

6 suurt munavalget (jäta 4 munakollast keedukreemi jaoks)
300 g suhkrut
30 ml vahukoort
1 sl tuhksuhkrut

Rabarberikaste:

500 g rabarberit
150 ml Proseccot
1 vanillikauna seemneid
2 juppi marineeritud ingverit
250 g rafineerimata peeneteralist küpsetussuhkrut

Keedukreem:

250 ml 3,5% piima
75 ml vahukoort
4 munakollast
30 g suhkrut
1 sl maisitärklist

Valmistamisõpetuse leiad ajakirja Jamie aprill-mai numbrist!