Tänavu on sellega hästi läinud, et rabarbereid jagub nagu seeni pärast vihma. Seetõttu on nüüd õige aeg võtta kätte see magushapu aiasaadus ning valmistada sellest üks eriti mõnus maius - rabarberi pavlova keedukreemiga. Tänavu on meil hästi läinud, sest rabarbereid jagub nagu seeni pärast vihma. Seetõttu on nüüd õige aeg võtta kätte see magushapu aiasaadus ning valmistada sellest üks eriti mõnus maius – rabarberi Pavlova keedukreemiga. Uhkest kook-tordist jagub 12-16 inimesele Vaja läheb: 6 suurt munavalget (jäta 4 munakollast keedukreemi jaoks)300 g suhkrut30 ml vahukoort1 sl tuhksuhkrut Rabarberikaste: 500 g rabarberit150 ml Proseccot1 vanillikauna seemneid2 juppi marineeritud ingverit250 g rafineerimata peeneteralist küpsetussuhkrut Keedukreem: 250 ml 3,5% piima75 ml vahukoort4 munakollast30 g suhkrut1 sl maisitärklist Valmistamisõpetuse leiad ajakirja Jamie aprill-mai numbrist!
Stefan ja Victoria — FOTO: Stefan ja Victoria/Instagram TOHOH Seltskonnauudised PALJASTAV KAADER: TOHOH, millega Stefani ja tema kihlatu peoõhtu tegelikult lõppes
Kristel Aaslaid FIGUUR Keha ja vaim KLÕPS: SALENENUD KRISTEL AASLAID näitas harjutust, mis aitab lamedat kõhtu saavutada
new look — FOTO: New Look - hoolitse oma õrna ja tundliku naha eest! Sisuturundus Kuidas hoolitseda õrna ja tundliku naha eest?