MAITSEV TANDOORI KANA valmib ahjus imelihtsalt

Tandoori kana on tõenäoliselt üks India kuulsamaid toite, kus kana serveeritakse riisi ja jogurtikastmega.
Selle retsepti märksõnaks on lihtsus, sest Tandoori kana ei nõua pikka valmistust ega pingutust.
Vaja läheb:
12 kanakoiba
1 pakk tandoori maitseainesegu
50 g võid
2 dl Kreeka jogurtit
1 punane sibul
1/2 kurk
1 sidrun
Natuke peterselli
Tee nii:
Hõõru kanakoivad tandooriseguga kokku. Lase neil 30 minutit marineerida. Sulata või.
Küpseta kana 200 kraadises ahjus 15 minutit. Seejärel määri koivad võiga kokku ning küpseta veel 15 minutit. Pööra koivad ümber, määri veelkord võiga kokku ning küpseta 15 minutit.
Pane jogurt kaussi. Viiluta sibul õhukesteks rõngasteks ning haki kurk. Lõika sidrun kuubikuteks. Haki petersell.
Keeda riis vastavalt juhisele. Serveeri kana koos riisi ja salatiga.