Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLIST ŠOKOLAADI tuleks vältida?

Kui magusaisu on suur, siis haaratakse ikka millegi tõeliselt maitsva järgi ning enamasti on selleks kõikvõimalikud šokolaadid ning šokolaadist valmistatud kommid. Kuid kas teadsid, et šokolaadil ja šokolaadil on tegelikult suur vahe ning siinkohal tasuks õppida valima just seda õiget toodet.

Kui magusaisu on suur, siis haaratakse ikka millegi tõeliselt maitsva järele ning enamasti on selleks kõikvõimalikud šokolaadid ning šokolaadist valmistatud kommid. Kuid kas teadsid, et šokolaadil ja šokolaadil on tegelikult suur vahe ning siinkohal tasuks õppida valima just seda õiget toodet.

Õige šokolaad on valmistatud kakaovõist, suhkrust ja piimapulbrist. Paljud poes müügil olevad maiustused on aga valmistatud hoopis teistest rasvainetest, mille näol on tegu odava toorainega. Näiteks on kakaovõi asemel kasutatud palmiõli või mõnda muud taimset õli ja need ei ole sugugi hea valik.

Ka maitsetugevdajaid ei tohiks õige šokolaad kindlasti sisaldada. Mida lühem on koostisosade nimekiri, seda parem toode on. 

Eelista alati kakaovõist valmistatud šokolaadi ning taimsetest rasvadest tehtud tooted jäta poodi.

Allikas: health