Kui magusaisu on suur, siis haaratakse ikka millegi tõeliselt maitsva järgi ning enamasti on selleks kõikvõimalikud šokolaadid ning šokolaadist valmistatud kommid. Kuid kas teadsid, et šokolaadil ja šokolaadil on tegelikult suur vahe ning siinkohal tasuks õppida valima just seda õiget toodet. Kui magusaisu on suur, siis haaratakse ikka millegi tõeliselt maitsva järele ning enamasti on selleks kõikvõimalikud šokolaadid ning šokolaadist valmistatud kommid. Kuid kas teadsid, et šokolaadil ja šokolaadil on tegelikult suur vahe ning siinkohal tasuks õppida valima just seda õiget toodet. Õige šokolaad on valmistatud kakaovõist, suhkrust ja piimapulbrist. Paljud poes müügil olevad maiustused on aga valmistatud hoopis teistest rasvainetest, mille näol on tegu odava toorainega. Näiteks on kakaovõi asemel kasutatud palmiõli või mõnda muud taimset õli ja need ei ole sugugi hea valik. Ka maitsetugevdajaid ei tohiks õige šokolaad kindlasti sisaldada. Mida lühem on koostisosade nimekiri, seda parem toode on. Eelista alati kakaovõist valmistatud šokolaadi ning taimsetest rasvadest tehtud tooted jäta poodi. Allikas: health
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
The Health Clinicu üld- ja onkokirurg Sander Kütner — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk Vaata video! Millal pöörduda kehakaalu muredega arsti poole?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas