Eesti vabariigi sünnipäeva puhul võiks köögis midagi rahvuslikmat katsetada ning siinkohal pole paremat toiduainet kui kama. Tervislik, maitsev ning mitmeküllane toiduaine, millest saab hõlpsa vaevaga imemaitsvaid roogasid valmistada. Eesti vabariigi sünnipäeva puhul võiks köögis midagi rahvuslikmat katsetada ning siinkohal pole paremat toiduainet kui kama. Tervislik, maitsev ning mitmeküllane toiduaine, millest saab hõlpsa vaevaga imemaitsvaid roogasid valmistada. Lihtne, maitsev ja pidulik! Riivleiva-kamamagustoit 4 portsjonit 200 g (u pool pakki) riivleiba 2+1 sl suhkrut 2 sl võid 1 pk (200 ml) vahukoort 400 g kohupiima 2 sl kamajahu maasikamoosi või pohlamoosi vastavalt enda maitsele Tee nii - Või sulatada pannil, valada selle juurde riivleib, röstida läbi. - Riivleivale lisada 2 spl suhkrut ja kuumutada kuni suhkur on karamelliseerunud. Lasta jahtuda. - Vahukoor vahustada 1 spl suhkruga, lisada kohupiim ja kamajahu, segada läbi. Kui kasutada maitsestamata kohupiima siis lisada maitse järgi suhkrut ja vaniljesuhkrut. - Tõsta 3-4 spl röstitud riivleiba pokaali põhja, selle peale kama-kohupiimavahtu (kasuta tordipritsi), siis paar supilusikatäit maasikamoosi, jälle kama-kohupiimavahtu ja kõige peale umbes supilusikatäis röstitud riivleiba. Allikas nefikokkab.blogspot.com [gallery ids="3002611,3002614"]
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda