Odrakaraski näol on tegu ühe tõeliselt nostalgilise retseptiga, mis paar põlvkonda tagasi oli eestlase toidulaual aukohal ning Evelin Ilvese raamatust "leib" selgub, et seda peetakse lausa eestlaste esimeseks leivaks. Karask on kusjuures üks kõige lihtsamaid küpsetisi ning maitse on lausa võrratu. Odrakaraski näol on tegu ühe tõeliselt nostalgilise retseptiga, mis paar põlvkonda tagasi oli eestlase toidulaual aukohal ning Evelin Ilvese raamatust "Leib" selgub, et seda peetakse lausa eestlaste esimeseks leivaks. Karask on kusjuures üks kõige lihtsamaid küpsetisi ning maitse on lausa võrratu. Vaja läheb: 9 dl odrajahu3 muna1 l hapupiima või keefirit1 tl meresoola1 sl rafineerimata suhkrut või mett1 tl küpsetuspulbrit1 tl söögisoodat3 sl sulavõid2 sl kartulitärklistsoovi korral purustatud köömneid või röstitud küüslauku Tee nii: Kui soovid küüslaugumaitselist karaskit, haki üks küüsaugupea ja prae madalal kuumusel pannil või sees kuldseks. Tõsta kõrvale jahtuma. Klopi munad lahti, sega soola ja suhkruga. Lisa munasegule hapupiim, seejärel sulavõi (ja küüslauk). Teises kausis sega jahu sooda ja küpsetuspulbriga ning seejärel sega kõik kokku ühtlaseks tainaks. Küpseta 200 kraadi juures üks tund. Naudi kohe soojalt. Retsept pärineb Evelin Ilvese raamatust "Leib"
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Keha ja vaim “EGA JAH fitnessiga tegelevad naised on … .” Fitmodel Amani Kiivikas näitas tulikuuma vormi
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta