Kõrvits on tervisele väga kasulik. Eriti tasuks seda süüa sügisel, kui erinevad külmetushaigused meie tervisele liiga tegema kipuvad. Kõrvitsa viljalihas leidub ohtralt kasulikke mineraalaineid nagu kaalium, magneesium, kaltsium, raud, vask, fosfor ja koobalt. Vitamiinidest saab kõrvitsast A-, B-, E- ja C-vitamiini ning karotiini, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 3 spl punast karripastat4 dl kookospiima8 dl kanaleent800 g kõrvitsat300 g kanahakkliha2 väikest sibulat1 spl fariinsuhkurt2 spl laimimahla1 keskmiselt vürtsikas punane tšilliumbes 1 tl soolarohelist sibulat Tee nii: Prae kanahakkliha ja maitsesta see soolaga. Koori ja tükelda kõrvits ning sibulad. Eemalda tšillist seemned ja haki see väikesteks tükkides. Pane kastrulisse kanaleem ja kookospiim. Kuumuta. Lisa leeme sisse karripasta, suhkur ja laimimahl. Seejärel lisa kõrvits, sibul ja tšilli. Keeda keskmisel kuumusel kuni kõrvitsatükid on pehmed. Lisa hakkliha. Kuumuta uuesti keemiseni ja kontrolli maitset. Kaunista supp rohelise sibulaga. Head isu!
Amanda Rebeca Padar — FOTO: Amanda Rebeca Padar/Instagram VÕRRATU Seltskonnauudised TÕELINE KAUNITAR: GERLI PARMASE tütar Amanda Rebeca Padar tähistas 19. sünnipäeva
Anett Kontaveit ja Brent Lepistu — FOTO: Anett Kontaveit/Instagram ARMASTUS Suhted ja seks EKSOOTILINE MUINASJUTT: ANETT KONTAVEIT naudib elu jalgpallurist kallimaga
Kaire Vilgats — FOTO: Kaire Vilgats/Instagram GLAMUUR Seltskonnauudised KUI KAUNIS: KAIRE VILGATSI november täitus glamuuri ja säraga
Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa — FOTO: Elisa Kolk/Instagram TULINE FIGUUR Keha ja vaim TULINE KLÕPS: uued rinnad saanud Elisa Kolk näeb välja parem kui eales varem