Proovi maitsestada kukeseened ja värske lõhe vahelduseks rosmariini ja köömnetega. Hapukoor seob maitsed aga imeliselt kokku. Kukeseene-lõhetartar sobib imeliselt eelroaks või väikeseks vahepalaks koos leivaga, kirjutab Soppa365. Läheb vaja: 1 l väikeseid kukeseeni 2 spl õli 2 spl sidrunimahla 1/2 tl köömneid 1 punane sibul tilli 1 spl hakitud ja värsket rosmariini 250 g ilma mahata lõhefileed 150 g hapukoort 1-1 1/2 tl soola 4 viilu leiba Tee nii: Puhasta kukeseened ning prae neid õli sees kuumal pannil mõned minutid. Lisa sidrunimahl ja köömned ning kuumuta seni kuni vedelik ära haihtub. Pane seened kaussi (hakkima neid ei pea) natukeseks ootama. Haki sibul, till ja rosmariin ning sega need koos seentega läbi. Seejärel lõika lõhe hästi väikesteks tükkideks. Sega omavahel lõhekuubikud ja hapukoor ning lisa segu seente juurde. Lisa sool ja lase umbes 30 minutit külmkapis tõmmata. Serveeri tartar röstitud või krõbedaks grillitud leivaga, keedetud kartulite või grillitud köögiviljade juurde. Head isu!
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim “UUTE RIIETEGA ikka hoopis teine tera trenni teha.” Liis Lemsalu näitas rasedusjärgset keha
Kirsti Timmer — FOTO: Terje Talts Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMER: kui mees ei anna pärast kohtingut sulle endast märku, siis …
Rõivaste perekond ja Kaupo Karelson — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram Ilu ja mood TÕELINE GLAMUUR: LUISA JA TAAVI RÕIVASE tütre Miina Rihanna Rõivase uhke kotike röövis peol kogu tähelepanu
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!