Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: JOHANDRA eriline porgandikook on tõeliselt rikkalik

Buduaar

Johandra porgandikook
Johandra porgandikook — FOTO: Johandra-Lisett/Instagram

Tervislikku toitumist armastav Johandra jagas imelist retsepti, mis sobib ka neile, kes soovivad kaalu langetada.

Koogipõhi:
260 grammi täistera jahu
2 teelusikat küpsetuspulbrit
1/2 teelusikat soola
2 teelusikat kaneeli
295 (kookos)õli
200g suhkrut või muud magustajat
1 teelusikas vanilje ekstrakti
4 muna
300g riivitud porgandit
100g tükeldatud kreeka pähkleid

Kreem:
400g toorjuustu
140g tuhksuhkrut
100ml vahustatud vahukoort

Valmistamine:
1. Esimese asjana pane ahi 175 kraadi juurde.
2. Valmista koogipõhi. Sega ühes kausis kuivained ja teises vedelad. Sega kausisegud kokku. Maitse kas on sinu jaoks piisavalt magus. Soovikorral võid segu jagada kahe panni vahel (kui sul on kahte sama suurt). Mina tegin ühe paksema põhja, mis küpses ahjus ca 50 minutit, aga kõige kindlam on hambatikuga proovida, kui tikk tuleb puhtana välja, siis on koogipõhi valmis.
3. Lase koogil täielikult jahtuda.
4. Sega kausis kreemi koostisosad.
5. Soovi korral lõika kook keskelt pooleks, et saada kaks kihti. Kui tegid pooleks, siis pane pool kreemi kogust kihtide vahele ja teine pool peale. Kaunista kreeka pähklitega.