Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin näitas, et ka lihavaba pastaroog võib olla tõeliselt maitsev hõrgutis. Tegemist on imelihtsa ja maitsva kooslusega, mis sobib ideaalselt nii argiõhtusse kui ka nädalavahetusse. Vaja läheb: 1 küüslauguküüs 1 sl värsket peterselli näpuotsatäis tšillihelbeid pakk meelepärast pastat pool sidrunimahlast parmesani juustu soola, pipart, sidrunikoort Tee nii: Haki üks küüslaugu küüs ja supilusikatäis värsket peterselli. Keeda pasta kuni see on pooleldi läbiküpsenud (5-6 minutit). Samal ajal kui pasta keeb, prae keskmisel kuumusel küüslauk ja näpuotsatäis tšillihelbeid. Kui küüslauk hakkab pruuniks muutuma, lisa pannile veerand/pool sidruni mahlast (olenevalt sidruni suurusest). Sega kõik läbi ja lisa kulbitäis pastavett koos pastaga. Sega veel ja lisa parmesani juustu kuni moodustub kaste, maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel riivi peale sidruni koore kollast osa. Retsepti näed ka Johandra Instagramis SIIN. [caption id="attachment_3097716" align="alignnone" width="593"] Foto: Johandra[/caption]
Kirsti Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim NÕID KIRSTI TIMMER avaldas, mida unes ussi nägemine tegelikult tähendab
Rebecca Toome ja Miina Rihanna Rõivas — FOTO: Rebecca Toome/Instagram Ilu ja mood TÕELINE PILGUPÜÜDJA: KOIT TOOME tütar näitas Tallinn Fashion Weekil stiilset välimust
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?