RETSEPT: KOHEV OMLETT, mis jääb tõeliselt õhuline

12 kommentaari
RETSEPT: KOHEV OMLETT, mis jääb tõeliselt õhuline

Muna peetakse üheks kõige täisväärtuslikumaks toiduaineks kogu maailmas ja seda põhjusega! Lisaks sellele, et muna söömine aitab kaalust alla võtta ja rasvapõletust kiirendada, täidab see korralikult ka kõhtu ning maitseb õigesti valmistatuna lausa oivaliselt.

Muna peetakse üheks kõige täisväärtuslikumaks toiduaineks kogu maailmas ja seda põhjusega! Lisaks sellele, et muna söömine aitab kaalust alla võtta ja rasvapõletust kiirendada, täidab see korralikult ka kõhtu ning maitseb õigesti valmistatuna lausa oivaliselt.

Selleks, et omlett tuleks mõnusalt kohev ja paks, tasub munakollased ja -valged teineteisest eraldada ning alguses eraldi segada. Täpsemad juhised leiad allpool!

Vaja läheb (kahele):

4 muna
4 sl vett
100 g kitsejuustu
50 g spinatit
praadimiseks kookosrasva
serveerimiseks rohelist salatit, tomatit ning muud meelepärast

Tee nii:

Eralda munakollased munavalgetest ning klopi munakollased 4 sl veega. Lisa 50 g murendatud kitsejuustu ja pool kogus spinatist, sega läbi. Vahusta teises kausis munavalged näpuotsatäie soolaga ja lisa saadud segu munakollasemassile. Sega kõik ettevaatlikult läbi ja lisa juurde ülejäänud osa juustust ja spinatist. 

Vala segu rasvainega määritud kuumale pannile.Tõmba spaatliga ettevaatlikult väljastpoolt sissepoole. Omlett on valmis, kui see on keskelt veel veidi vedel, kuid on juba näha, et põhi on küps. Puista poolele omletile salatirohelist ja hakitud tomatikuubikuid ning keera teine pool peale. Serveeri kohe.

Sarnased artiklid