Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: KOHEVAD SÕRNIKUD sinu lemmiku lisandiga

Womens Health paberväljaanne

Shutterstock

Sõrnikud on pannkookide kohevamad ja pontsakamad sugulased ning nende valmistamine on tõeliselt lihtne.

Kahtlemata armastavad sõrnikuid eelkõige just suure kohupiimasõbrad. Vaja läheb: 500 g teralist kohupiima 1 suurem muna + 1 munakollane 3 sl suhkrut 3 sl jahu (kuhjaga) + paneerimiseks 2 tl vanillisuhkrut näpuotsaga soola õli praadimiseks Tee nii: Sega omavahel kohupiim, muna, munakollane, suhkur, jahu, vanillisuhkur ja sool. Nüüd jäta saadud segu tunniks ajaks rätiku alla seisma. Raputa suurele taldrikule jahu, tõsta supilusikaga ühe sõrniku jagu tainast ja veereta seda jahu sees. Vajuta pätsike lapikuks. Kuumuta pannil õli ja prae rohkes õlis sõrnikud mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri täpselt sellega, mis sulle endale enim meeldib.