Mustikad on ühed tänuväärsed marjad, sisaldades palju organismile kergesti omastatavaid vitamiine ning mineraale. Nende üheks suurimaks plussiks on suur veesisaldus ja ning madal kalorsus. Lisaks sellele, et mustikaid võib niisama süüa ja smuutide sisse panna, tasub nendest ka pirukaid küpsetada. Lausa kohustulik on serveerida mustikakoogi kõrvale jäätist või vanillikastet, kirjutab Ilta Sanomat. Põhi: 100 g toasooja võid1/2 dl suhkrut2 dl nisujahu Täidis: 3 dl mustikaid3 spl suhkrut1 spl kartulitärklist200 g hapukoort1 muna1 tl vanillisuhkrut Tee nii: Sega omavahel taignaks toasoe või, jahu ja suhkur. Suru segu 24 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja külgedele. Seejärel sega omavahel mustikad, suhkur ja kartulitärklis. Vala segu ettevaatlikult põhjale. Lisa hapukoorele muna ja vanillisuhkur ning kalla segu täidise peale. Küpseta 190 kraadi juures umbes 30 minutit. Jahuta pirukat natukene enne serveerimist. Head isu!
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?