Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: kreemjas kanapasta kirsstomatitega

Koorene kanapasta on ilmselt üks armastatumaid pastaroogasid.  Lisaks sellele, et see viib keele alla on kanapastat ka lihtne valmistada, kõht saab korralikult täis ning sööjad jäävad alati rahule, kirjutab Soppa365. 

Vaja läheb (2-le sööjale):

200 g kanafileed

200 g penne makarone

2 küüslauguküünt

4 dl rõõska koort

100 g riivitud juustu

soola ja musta pipart

Hakitud värsket peterselli

Kirsstomateid

Praadimiseks õli

Tee nii:

Kuumuta praepannil õli keskmisel kuumusel. Tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks ning prae segades, kuni kanatükid on kenasti jumekad. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa pannile küüslauk. Prae veel umbes minut aega. 

Seejärel kalla pannile rõõsk koor, sega läbi, alanda kuumust ja jäta kaste podisema.

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Kui pasta on valmis, siis kurna ja lisa kana-koorekastme hulka. Lisa ka riivjuust. Sega õrnalt läbi, lase veel mõned minutid haududa ning serveeri. 

Serveerides puista peale värsket peterselli ja lisa kirsstomatid.