Seda lasanjeretsepti lausa peab ise järele proovima, sest kui sa seda veel teinud ei ole, oled paljust ilma jäänud. Lasanje on lausa nii hea, et ka Garfield kiidab heaks, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: Lasanjeplaate (18–20, kogus oleneb vormi suurusest) Tomatikaste: 500 g hakkliha 1 sibul 2–3 küüslauguküünt 500 g purustatud tomateid 2 spl tomatipastat 1 hakitud paprika Juustukaste: 50 g võid 1 dl jahu 1 l piima 20 g juustu soola valget pipart Peale: 150 g riivitud juustu Tee nii: Kõigepealt valmista tomatikaste. Pruunista pannil hakkliha, sibul ja paprika. Lisa tomatipasta, purustatud tomatid ja riivitud küüslauguküüned. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta kastet kaane all umbes 10–15 minutit. Seejärel valmista juustukaste. Sulata potis või, lisa jahu ja prae kergelt läbi. Lisa korraga piim ja kuumuta pidevalt segades keemiseni. Keeda 5–6 minutit, pidevalt vispliga segades, kuni kaste on ühtlane ja veidi pakseneb. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pott tulelt ja sega juurde riivitud juust. Võta ahjukindel vorm ja tõsta põhjale kiht juustukastet. Laota peale kiht lasanjeplaate, siis hakklihakastet ja peale juustukastet. Korda 2–3 korda, kuni toiduained on otsas. Pealmine plaatide kiht kata juustukastmega ja puista peale veel riivitud juustu. Küpseta 225-kraadise ahju allosas 30–40 minutit.
KUUM Suhted ja seks RABAV KAADER: ABIELUPAAR MART HABER JA TAIVO PILLER teevad paljudele lapsevanematele silmad ette