Kõrvitsat saab osavalt ära kasutada nii soolastes kui ka magusates roogades. Need pannkoogid valmivad imelihtsalt ja maitsevad lausa oivaliselt. Vaja läheb: 36 g porrulauku 20 g spinatit 90 g porgandit 200 g kõrvitsapüreed 80 g täistera kaerajahu 150 ml karboniseeritud vett 4 g peterselli Maitse järgi soola, pipart, rosmariini Õli küpsetamiseks Tee nii: Lõigu porrulauk, spinat ja petersell väikesteks tükkideks ja lisa kaussi. Seejärel riivi porgand ja lisa samuti kaussi. Nüüd lisa kõrvitsapüree ja täistera kaerajahu. Sega kõik omavahel läbi, lisa karboniseeritud vesi ja maitseained. Sega korralikult läbi. Lase pann koos õliga kuumaks, pane väike ports tainast pannile ning aja õrnalt laiali, et tekiks pannkoogile omane ümar kuju. Küpseta mõlemalt poolt, kuni koogid on kuldpruunid. Serveeri soojalt või söö külmalt leiva peal.
Hendrik Terras — FOTO: Hendrik Terras/Facebook TOHOH Seltskonnauudised TOHOH: MIKS HENDRIK TERRASELE riigikogus selline hüüdnimi pandi?
Ingrid Mänd tütrega — FOTO: Ingrid Mänd/Instagram TOHOH Pere ja lapsed KLÕPS: ILUTEGIJA INGRID MÄNNI tütar sammub juba ema jälgedes
Polina Mattisen uue kallimaga, fotol on ka Polina tütar ning uue kallima lapsed — FOTO: Polina Mattisen/Instagram ARMASTUS Seltskonnauudised MUINASJUTULISED FOTOD: uue kallima leidnud Polina Mattisen tähistas sünnipäeva kõige lähedasemate seltsis