Kõrvitsat saab osavalt ära kasutada nii soolastes kui ka magusates roogades. Need pannkoogid valmivad imelihtsalt ja maitsevad lausa oivaliselt. Vaja läheb: 36 g porrulauku 20 g spinatit 90 g porgandit 200 g kõrvitsapüreed 80 g täistera kaerajahu 150 ml karboniseeritud vett 4 g peterselli Maitse järgi soola, pipart, rosmariini Õli küpsetamiseks Tee nii: Lõigu porrulauk, spinat ja petersell väikesteks tükkideks ja lisa kaussi. Seejärel riivi porgand ja lisa samuti kaussi. Nüüd lisa kõrvitsapüree ja täistera kaerajahu. Sega kõik omavahel läbi, lisa karboniseeritud vesi ja maitseained. Sega korralikult läbi. Lase pann koos õliga kuumaks, pane väike ports tainast pannile ning aja õrnalt laiali, et tekiks pannkoogile omane ümar kuju. Küpseta mõlemalt poolt, kuni koogid on kuldpruunid. Serveeri soojalt või söö külmalt leiva peal.
Madli Vilsar — FOTO: Madli Vilsar/Instagram EKSKLUSIIV Ilu ja mood INGLISMAAL ELAV MADLI VILSAR: tahan prioritiseerida oma tervist
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas