Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: maitserikkad suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamaga pakuvad huvi isegi gurmaanidele

Buduaar

Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamaga
Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamaga — FOTO: Jaan Heinmaa

Mõnusalt mahlased hakklihakotletid suvikõrvitsaga maitsevalt hõrgult nii soojalt kui külmalt ning neid võib vabalt ka näiteks võileivakattena nautida.

Antud retsepti puhul on ajaline kulu järgnev: ettevalmistus 40 min + 30 min nõrgumiseks.

Vaja läheb: (kogus neljale inimesele)

400 g suvikõrvitsat
400 g kodust hakkliha
50 g riivjuustu
1 dl Tartu Mill kamajahu
2 tk muna
0,5 dl rõõska koort (10%)
peterselli (hakitud, soovi korral)
soola
musta pipart
Tartu Mill kamajahu paneerimiseks
õli praadimiseks

Tee nii:

Riivi suvikõrvits ja vala sõelale. Riputa peale soola ja lase pool tundi seista. Pigista hästi kuivaks. Sega hakkliha, riivjuust, kamajahu, munad, kohvikoor ja suvikõrvits. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga. Vormi kotleid ja paneeri kamajahus. Prae õlis kummaltki poolt 7–8 minutit. Suuremad kotletid järelküpseta 180-kraadises ahjus 10–15 minutit.

Retseptis on kasutatud Tartu Mill Kamajahu.

Vaata teisi kamaga isuäratavaid retsepte SIIT!

Tartu Mill kama
Tartu Mill kama — FOTO: Tartumill.ee

Autor: Pille Enden | Allikas: toidutare.ee