Taimsed valgurikkad oranžika värvitooniga mahlased kotletid, mis sobivad nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka lõuna- või õhtusöögi kõrvale. Valmistamine on imelihtne, ent maitse on nendel kotlettidel lausa oivaline ning tervislikud on nad samuti. Ideaalne niisama suupisteks, salati kõrvale või miks mitte burgeri sisse. Taimsed valgurikkad oranžika värvitooniga mahlased kotletid, mis sobivad nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka lõuna- või õhtusöögi kõrvale. Valmistamine on imelihtne, ent maitse on nendel kotlettidel lausa oivaline ning tervislikud on nad samuti. Ideaalne niisama suupisteks, salati kõrvale või miks mitte burgeri sisse. Vaja läheb: 3-4 kuhjaga spl kikerhernejahu2-3 spl porgandipüreed natuke soola, pipartvärsket tilliveidi basiilikut (soovi korral)1 spl oliiviõli8-10 spl vett Valmistamine: Lisa kikerhernejahu kaussi ning sega juurde vesi ja maitseained ning peeneks hakitud till. Seejärel sega juurde ka porgandipüree ning oliiviõli. Aja pann kuumaks ning tõsta lusikaga saadud segu pannile, just nagu teeksid “lusikapannkooke”. Retsepti näed ka Tuuli blogis siin
HEA TEADA! TOIDUAINED, mis aitavad kaasa kaalulangusele — FOTO: 123rf Ilu ja mood HEA TEADA! TOIDUAINED, mis aitavad kaasa kaalulangusele
Grete Paia — FOTO: Galina Deinega Seltskonnauudised TÕELISED DAAMID! GRETE PAIA külastas emaga Saaremaa ooperipäevi
Kingitused, mis su kallima õnnelikuks teevad — FOTO: 123rf Suhted ja seks OTSE SÜDAMEST! Kingitused, mis su kallima kindlasti õnnelikuks teevad
Jennifer Lopez — FOTO: AP/Scanpix Seltskonnauudised KUUM KLÕPS! JENNIFER LOPEZ tähistas suurt juubelit