Pehmed mozzarella pallid sobivad imeliselt hästi näiteks veini kõrval snäkkimiseks või ka salatite sisse ning kui lisada juurde veel ka ürdine marinaad on maitseelamus garanteeritud. Kata juustulaud kui sõbrad külla tulevad või anna purk hoopis kingituseks, soovitab Soppa365. Vaja läheb: 250 g mozzarellajuustu 1 dl neitsioliivõli 2 spl veiniäädikat 1 tl hakitud timjami 1 tl hakitud salveid 1 tl hakitud rosmariini 1/2 tl chillipipart Tee nii: Aseta mozzarellapallid sõela sisse ning loputa neid kergelt külma vee all. Nõruta kuivaks ning pane mozzarellapallid puhtasse klaaspurki. Sega omavahel oliivõli, veiniäädikas ja maitseained. Vala marinaad juustutükkide peale. Sulge purk ning tõsta külmkappi. Lase marinaadil tõmmata mõned tunnid või kuni järgmise päevani.
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda