Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: METSHALDJAS MARI šokolaadine kaeramagustoit

Buduaar

Mari Arocha Albial

Pisitütre ema Mari Arocha Albial armastab üle kõige tervislikku toitu ning ka oma mehele ja lapsele valmistab naine kõike seda, mis kehale hea on.

Mõni aeg tagasi jagas Mari imelihtsat shokolaadist kaeramagustoidu retsepti, mis sobib ideaalselt nii hommikusöögiks kui ka magustoiduks. Vaja läheb: (kogus ühele) Pool banaani Pool tassi kaerahelbeid 2 tl kakaod 1 tl vahtrasiirupit 0,5 tl vanillimaitseainet 1 ruut šokolaadi 0,5 tl küpsetuspulbrit Pisut soola Natuke kaerapiima Tee nii: Sega kaerahelbed, kakao, vanill, küpsetuspulber ja sool kaussi, mille saad ahju panna. Nüüd lisa vahtrasiirup ja kaerapiim, sega läbi ja vajuta keskele šokolaadiruut. Külgedele aseta banaaniviilud ja küpseta 175 kraadises ahjus umbes 15 minutit.   .