Need imemaitsvad šokolaadimuffinid valmivad kiirelt ja kergelt. Ka köök püsib korras, sest ained segatakse omavahel kausis. Eriti maitsvad ja suussulavad on muffinid aga järgmisel päeval, kirjutab Soppa365. Vaja läheb (12–14 muffinit): 4 dl nisujahu 2 dl suhkrut 1/2 dl kakaopulbrit 1 tl küpsetuspulbrit 1/2 tl söögisoodat 1/3 tl soola 2 kanamuna 2 dl koort 100 g hapukoort 1 dl õli 2 dl purustatud šokolaaditükke Tee nii: 1. Sega kõik kuivained omavahel kausis, välja arvatud šokolaaditükid. 2. Lisa hulka kanamunad, koor, hapukoor ja õli. Sega taigen tasaseks. 3. Lisa hulka šokolaaditükid, sega korralikult. Jaga taigen võrdselt muffinivormi. Taignast tuleb umbes 12–14 muffinit. 4. Küpseta muffineid 200 kraadi juures umbes 5 minutit ning seejärel alanda kuumust 175 kraadini. Lase neil umbes 10–15 minutit veel küpseda. 5. Kontrolli küpsusastet hambaorgiga. Muffinid on valmis, kui taigen hambaorgi külge kinni ei jää.
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Keha ja vaim “EGA JAH fitnessiga tegelevad naised on … .” Fitmodel Amani Kiivikas näitas tulikuuma vormi
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?