Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: RIKKALIKUD apelsini-šokolaadi muffinid

Buduaar

muffinid
muffinid — FOTO: 123rf.com

Muffinite valmistamine on tegelikult väga lihtne ning neisse võib peita nii pähkleid, kuivatatud puuvilju kui ka šokolaadinööbikesi.

Need sidrunimuffinid on eriti kreemjad tänu valgele šokolaadile, mis tasakaalustab sidruni hapukust luues imelise maitsete harmoonia.

Vaja läheb: (12 muffinit)

100 g sulatatud võid

130 g suhkrut 

2 lahtiklopitud muna

250 g jahu

3 tl küpsetuspulbrit

1 suure sidruni mahl

1 sidruni õhuke riivitud koor

100 g hakitud valget šokolaadi

100 ml maitsestamata jogurtit

näpuotsaga soola

Tee nii:

Kuumuta ahi 180 kraadini. Täida muffinipann (siit saab 12 tk) paberist muffinivormidega. Sõelu suuremasse kaussi jahu, lisa küpsetuspulber, suhkur ja sool ning sega läbi. Nüüd lisa sulatatud või, munad, jogurt, hakitud valge šokolaad, riivitud sidrunikoor ja sidrunimahl. Sega kõik ühtlaseks tainaks. Jaga tainas muffinivormidesse ja küpseta umbes 25–30 minutit, kuni muffinid on pealt kenasti kuldsed.