Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: ŠOKOLAADIBROWNIED salajase lisandiga

Womens Health paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Mõnusalt tummise tekstuuriga brownied sobivad ideaalselt nii töisesse hommikusse kui ka rahulikku pühapäeva õhtusse.

Need brownied siin sisaldavad aga ühte salajast lisandit, mis teeb need tervislikuks. Tegemist on musta oa browniedega! Vaja läheb: 1 purk musti ube (kurnatud ja loputatud) 2 spl kakaod 40 g kiirkaerahelbeid 0,25 tl soola 75 g agaavi- või vahtrasiirupit 2 spl (pruuni) suhkrut 40 g kookos- või oliiviõli (maitsetut, muidu jääb oliivi maitse domineerima) 2 tl vanilliekstrakti 0,5 tl küpsetuspulbrit 100–140 g šokolaadinööpe, kuid sobib ka tükeldatud šokolaad Valmistamine: Pane ahi 180 kraadini soojenema. Aseta kõik koostisosad peale šokolaadinööpide köögikombaini või töötle need saumikseriga ühtlaseks seguks. Seejärel sega sisse šokolaadinööbid ja vala segu õliga määritud väiksemale küpsetuspannile. Soovi korral võid kõige peale lisada veel šokolaadinööpe. Aseta brownie ahju ja küpseta 15-18 minutit, võta ahjust välja ja lase vähemalt 10 minutit jahtuda, enne kui lahti lõikad. Retseptist saab 9-12 brownie-ruutu.