Pannkoogid ei pea sugugi alati magusad olema ning tegelikult võib korraga valmistada ka kaks tainast - üks magusasõpradele ning teine soolase toidu armastajatele. Soolased ülepannikoogid sobivad ideaalselt nii hommikusöögiks kui ka lõunaks või hoopis õhtuks. Pannkoogid ei pea sugugi alati magusad olema ning tegelikult võib korraga valmistada ka kaks tainast - üks magusasõpradele ning teine soolase toidu armastajatele. Soolased ülepannikoogid sobivad ideaalselt nii hommikusöögiks kui ka lõunaks või hoopis õhtuks. Kõige originaalsemad soolased ülepannikoogid: (umbes 9-12) 5 dl piima (ka maitsestamata mandlipiim sobib)2½ dl kaerajahu (ka tatrajahu sobib ning võib segada ka kaerajahuga pooleks)2 muna½ dl võid või ghee'd1 tl soolakookosrasva või gheed praadimiseks Tee nii: Sega piim ja jahu hoolikalt läbi ning jäta umbes 30 minutiks seisma, et jahu paisuks. Seejärel sega juurde lahti klopitud munad, rasvaine ja sool. Prae pannil suured pannikoogid ning serveeri vastavalt soovile. Lisandiks võiks kasutada järgnevaid variante: spinat, juust, soolalõhe, kalamari, sink, kanafilee, šampinjonid, avokaado, suvikõrvits, hakkliha, tomat. Allikas: health
Kirsti Timmer — FOTO: Terje Talts Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMER: kui mees ei anna pärast kohtingut sulle endast märku, siis …
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta